Waarom is OLAPLEX zo geweldig?

Het wondermiddel genaamd Olaplex is enorm populair. Maar wat is Olaplex nu eigenlijk en wat kan je er allemaal mee?

Is je haar beschadigd? Is je haar droog en dof? Zwak en futloos? Of breekt je haar soms zelfs volledig af? Olaplex to the rescue! De schade aan je haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden door processen zoals het verhitten van je haar met een stijltang of föhn en het blonderen of verven van je haar. Deze chemische en thermische behandelingen breken de zwavelbruggen in je haar. Deze verbindingen, de zwavelbruggen, bepalen de stevigheid van je haar. Raken deze beschadigd, dan is het resultaat haar kapot.

 

WAT DOET OLAPLEX?

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. het is een beetje een verzekeringspolis voor je haar. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype.

 

Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:

1. Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigd tijdens het kleuren.

voor we je haar kleuren of balayage toepassen voeg ik een aangepaste hoeveelheid olaplex toe aan het mengsel, deze zorgt ervoor dat je haar beschermt en herstelt word tijdens het verven. Nadien komt het 2de product aan bod, deze zorgt voor een goede hechting.

prijs: 10 €

2.Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen.

dit duurt ongeveer 30minuten. door verschillende toepassingen te doen krijgt je haar een mega intensieve verzorging die blijvend is. elke schade de behandeling hersteld is blijvend.

prijs: 25€

Wat kan je zelf doen?

OLAPLEX no.3 is de ideale thuisbehandeling. het zet het herstel verder tot je volgende kappersbezoek en bereid je haar meer dan ooit voor op een volgende chemische behandeling. je gebruikt dit 1 x per week vóór de shampoo en conditioner. eigenlijk voer je zelf een proffesionele behandeling uit op je haar!

Gouden tip! als je de thuisbehandeling 3x gebruikt vóór je een kleuring of balayage laat uitvoeren is je haar mega beschermd!

 

Prijs van deze parel: 24.95€

olaplex groeit enorm snel en breide zijn assortiment al uit naar 7 topproducten. Aarzel niet om me te contacteren voor meer info!